Cestující čekají výluky kvůli opravě Olbramovického tunelu

Z důvodů údržbových a opravných prací v traťovém úseku Odb.Sudoměřice – Olbramovice, zejména pak v Olbramovickém tunelu, ve kterém bude provedena injektáž trhliny a reprofilace spáry čekají cestující od pondělí 11. do čtvrtka 14.dubna 2016, vždy od 7.30 do 15.10 hodin denní výluky vlakového provozu v úseku Tábor – Olbramovice – Benešov u Prahy.

Vlaky budou nahrazeny náhradní autobusovou dopravou (NAD) a to:

R- v úseku Tábor – Olbramovice a opačně,
Os- v úseku Tábor – Benešov u Prahy a opačně,
/vyjma vlaků 26107 (Sedlčany – Benešov) a 26151 (Benešov – Olbramovice), které jedou v daném úseku, uvedeném v závorkách – více ve výlukovém jízdním řádě pod tímto textem/.

Kromě opravných prací v Olbramovickém tunelu budou provedeny i jiné údržbové práce v podobě odstranění defektoskopických závad, výměny isolovaných styků, příp. i kolejnic, upevňovadel, vč. jejich dotažení, oprav výhybek, příp. trolejového vedení. Při těchto pracích bude použita běžná mechanizace – MUV 69, MVTV, SVP 74, svářecí vozík.

Zda při nich bude odstraněna i pomalá jízda PJ=40 km/h, zavedená v km 113,400 – 114,550 dne 2.dubna 2016 nám není známo. K zavedení PJ bylo přistoupeno po jízdě měřícího vlaku a jím zjištěných závadách v geometrické poloze koleje (GPK).

Výlukový jízdní řád NAD za Os vlaky a „Upozornění pro cestující“:

Upozorni mě
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Komentáře v textu příspěvku
Přečíst všechny komentáře