Zahájení prací Bystřice-Benešov

5.srpna bylo vydáno stavební povolení na stavbu v  úseku Bystřice u Benešova (mimo) – Benešov u Prahy (mimo). Již dříve bylo zahájeno kácení dřevin, jak jste se mohli dočíst a podívat ve fotogalerii.

Tato stavba sebou přinese množství výluk a dnes vás chci informovat o těch nejbližších.

Pro cestující stavba v tomto úseku bude znamenat přestupy na autobusy. A to již od soboty 22.srpna, kdy bude náhradní autobusová doprava mezi Olbramovicemi a Benešovem. A potom září…Takže dnes jen stručně o termínech výluk a o tom, co se bude zhruba při nich dělat:
22. – 28.8. od 11:00 do 17:50 hodin bude vyloučena traťová kolej Bystřice – Benešov. Bude prováděno rizikové kácení dřevin, odsun koleje v km 131,1 – 131,4 pro stavbu nových trakčních stožárů, výkop a betonáž patek TV a napájecí linky střídavé trakce,stavba nových stožárů včetně trakčního vedení, likvidace starých sloupů a základů TV. Dále bude zřízeno nové neutrální pole.

7. – 16.9. od 11:00 do 17:50 hodin k tomu přibude ještě výluka lichých kolejí v Bystřici, tomického i benešovského záhlaví a zhlaví (od výhybky č.1 až k výhybce č.10). U lichých kolejí ve stanici bude rovněž probíhat příprava pro nové trakční vedení.To je zatím výhled na nejbližší období, jakmile budu mít k dispozici další termíny a hlavně podklady pro to, co se bude ve výlukách dělat, dám vědět.

Ještě si představíme zúčastněné firmy:

EŽ Praha: stavba trakčního vedení, likvidace původního
Helping a.s.: kácení dřevin
Viamont DSP a.s.: odsun koleje
EUROVIA CS a.s.: terénní úpravy


Upozorni mě
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Komentáře v textu příspěvku
Přečíst všechny komentáře