Z Vršovic do Hostivaře před zahájením stavby (VIDEO)

Blíží se květen a s ním i ukončení služby na hradle Železný Most a Odbočce Záběhlice. Ukončení služby je plánované na 5.5.2015. (O postupu přechodu na elektronické zabezpečovací zařízení připravujeme samostatný článek.)

Před časem jsme zveřejnili anketu, ve které jste mohli hlasovat, která videa byste chtěli shlédnout. Očekávali jsme větší zájem, ale i přes malý počet hlasujících se na prvním místě umístilo video z úseku Vršovice – Hostivař.

Video bylo natočeno z MVTV OTV Strančice 9.7.2014, proto se nám teď hodí. Bylo to ještě před zahájením přestavby žst. Praha-Hostivař a s ní související změny v traťovém úseku z Hostivaře do Vršovic. Máme tedy možnost se podívat na hradlo Železný Most i Odbočku Záběhlice ve stavu, který je dnes již minulostí.

Další videa najdete v menu pod položkou Videogalerie. Z MVTV mám k dispozici ještě mnoho dalších jízd. Mimo již zmíněné v anketě i z Radotína, přes Odb.Tunel, Krč, vršovické čekačky do Libně a další. Snad najdu chuť některá sestříhat, otitulkovat a zveřejnit. Anketa mě nepřesvědčila, že by o videa byl zájem.

 

ODKAZ
Podle UNESCO se má vyšehradský most zachovat
Upozorni mě
Upozornit na
guest
2 Komentářů
Komentáře v textu příspěvku
Přečíst všechny komentáře
Rob
Rob
13.4.2015 12:30

Samozřejmě jízda známými místy ještě v původním stavu je prima! Hodně mně tam mrzí ten šílenej smeťák podél kolejí. To už je ale zde realita delší dobu. Ono taky je jasné, kdo tu obývá zarostlý bývalý ranžír…

Každopádně, jakékoliv podobné videjko je vždy vítáno!

Petr Bureš
Petr Bureš
11.4.2015 00:10

Dobrý den, já o videa zájem mám, i když jsem nehlasoval, protože jsem neměl žádné preferované. Dík za ně. PB