Průběh spouštění druhé části mostu přes Průmyslovou ulici

Aktualizováno 25.5. (20:50)

V noci z 20. na 21. května 2015 začala poslední úplná uzavírka Průmyslové ulice v Praze-Hostivaři pod kolejištěm železniční stanice.
Důvodem této pro řidiče velice nemilé uzavírky je spuštění opravených nosníků železničního mostu na rekonstruované opěry. První část mostu byla spouštěna v loňském roce a o jejím průběhu jsme vás informovali formou fotogalerie v tomto článku.

Autor předchozích fotografií i tentokrát celou akci podrobně zdokumentoval a výsledek si můžete prohlédnout v dnešní fotogalerii. Ještě dodám, že tato velice náročná operace proběhla bez zádrhelů (nepočítáme-li chybějící dopravní značení od TSK) a harmonogram prací byl nejen dodržen, ale o den zkrácen.
Uzavírka ulice však ukončena v předstihu být nemůže, protože na pondělí je naplánováno uložení ocelových nosníků. To uspíšit nelze, poněvadž bude provedeno pomocí těžkých jeřábů, které jsou objednány na určitý termín.

Autorovi fotografií děkuji za jejich pořízení (podíváte-li se na datumy a časy fotek, věnoval nám hodně svého volného času).

Fotogalerie 19.-22.5.2015
hosti-spousteni-most-2

hosti-spousteni-most-2

 

Fotogalerie 24.5.2015
hosti-spousteni-most-2-2

 

Fotogalerie 25.5.2015
hosti-spousteni-most-2-3
ODKAZ
Modernizace Jižní spojky zahájena
Upozorni mě
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Komentáře v textu příspěvku
Přečíst všechny komentáře