Studénka 22.7.2015

O tom, co se ve Studénce stalo 22.července 2015 všichni víme. Nebojte se, nechci se o té nehodě rozepisovat. Jen jsem našel několik videí, o které se s vámi chci podělit.

První video natočil Krzysztof Waszkiewicz ze stanoviště strojvedoucího soupravy 680.001 v roce 2014 zachycuje celou jízdu z Ostravy hl.n. do Prahy hl.n. Já jsem jej vložil se začátkem před Studénkou, abyste si udělali představu, kolik času má strojvedoucí této soupravy, když na inkriminovaném přejezdu spatří stojící automobil (celé video najdete zde na YouTube).

 

 

Jako další vkládám odkaz na video z ČT24, které ukazuje neuvěřitelné chování řidičů na přejezdu ve Studénce po odstranění následků nehody. Tady zůstává rozum stát.

Odkaz na video

 

Nad posledním videem jsem se dlouho rozmýšlel, zda jej sem dát. Nakonec vkládám, protože zachycuje atmosféru záchranných prací pohledem kameramana hasiči.TV

 

Upozorni mě
Upozornit na
guest
1 Komentář
Komentáře v textu příspěvku
Přečíst všechny komentáře
Vítek
Vítek
27.7.2015 00:14

Také všichni víme, co se tam stalo v roce 2008. Ten spadlý most je už opravený a je vidět na i tom 1. videu asi 1km za přejezdem. Asi nemá smysl postavit 2 mosty přes trať tak, aby byly pouhý kilometr od sebe. Proč tam asi řidiči nejezdí přes ten existující most, když by to byla zajížďka jen cca 1-2 km, ale radši čekají a riskují na žel. přejezdu?