Průběh přepínání na CDP (úsek Votice-Říčany)

30.7.2016 ve 22:00 bylo zahájeno přepínání řízení části tratě 220 z Votic  do Prahy-Uhříněvsi (mimo) na CDP Praha (viz. článek Trať z Votic do Říčan se připravuje na řízení z CDP).

Budeme vás zde průběžně v krátkosti informovat, jak práce postupují.

30.7. – zahájeny práce v žst. Olbramovice + obvod Votice. Přepnutí na CDP je plánováno v pondělí 1.8. asi v 8:00, kdy bude tato stanice již řízena dispečerem z CDP Praha a výpravčí v Olbramovicích bude jen udělovat souhlas pro jízdu na trať do Sedlčan. Do ovládání zabezpečovacího zařízení nebude mít možnost zasahovat.

Z CDP bude ovládán i informační systém ve Voticích a Olbramovicích, včetně rozhlasu v obou stanicích a na zastávce Tomice.

31.7. Od ranních hodin je žst. Olbramovice s obvodem Votice řízena z CDP Praha

2.8.  Ve 22:00 začíná výluka SZZ, sdělovacího zařízení, informačního systému a provozních aplikací v Benešově u Prahy. Bude provedena výměna SW a provedeny typové zkoušky SZZ. Ukončení prací a přepnutí na CDP je plánováno na noc z 3. na 4.8.

3.8. V Benešově bude SZZ přezkoušeno při ovládání z CDP a poté přepnuto.

5.8. Na noční směnu nastupuje výpravčí do Senohrab, bude místně obsluhovat SZZ až do přepnutí stanice do CDP, tj. do nočních hodin z 8. na 9.8.

V Čerčanech a v přilehlých traťových úsecích hlavní trati probíhají typové zkoušky zařízení, stejně tak na nových přejezdech na trati z Čerčan do Týnce (Davle) a na přejezdech směrem do Hvězdonic.

8.8. V noci z 8. na 9.8. budou do CDP přepnuty Čerčany a Senohraby. Bude také přezkoušeno ovládání Olbramovic, Benešova a Senohrab z PPV v Čerčanech.

Na CDP nastoupí i druhý dispečer pro řízení této trati a naopak ukončí službu výpravčí v Senohrabech a v Čerčanech zůstane jen jeden, místo současných dvou.

10.8. V noční směně z 10. na 11.8. byly do CDP přepnuty Strančice

12.8. Od 22:00 je zrušeno DOZ v Uhříněvsi, výpravčí už ovládá jen svou stanici. V Říčanech převzal výpravčí obsluhu místně a po celou noc probíhá přezkušování zařízení.

Na CDP budou Říčany přepnuty v noční směně 13./14.8. po přezkoušení ovládání z PPV Čerčany a CDP.

Tím bude do CDP přepnut celý úsek z Olbramovic (Votic) po Říčany.

 

ODKAZ
Trať z Votic do Říčan se připravuje na řízení z CDP
Upozorni mě
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Komentáře v textu příspěvku
Přečíst všechny komentáře