Projeďte se z Hostivaře do Běchovic

Video ze stanoviště strojvedoucího

V poslední době se na železničním dopravním fóru (K-report) diskutuje o plánované výstavbě kontejnerového překladiště u Prahy-Malešic.

Městská část se staví proti stavbě, zástupkyně stavebního úřadu dokonce navrhla náhradní lokalitu v nesmyslné poloze… Takže opět klasická situace. Abychom si přiblížili, jak vypadá okolí tratě u Malešic, je nejlepší se na místo podívat. Díky zaměstnancům OTV Strančice si můžeme pustit video. Je natočené ještě před přestavbou žst. Praha-Hostivař, 8.7.2014, takže i malá vzpomínka na původní stav této stanice.

Video nás proveze z Hostivaře až do Běchovic. Bylo mi líto video sestřihávat jen na tento kousek. Překladiště je plánované do prostoru za Malešicemi, kde po výjezdu ze stanice je vpravo volný prostor až k podjezdu Průmyslové ulice.

Minulý týden jsem byl pracovně v Malešicích a dozvěděl jsem se, že zastupitelstvo Městské části údajně schválilo výstavbu překladiště. Jakmile budu mít relevantní informace, budeme se zde plánované stavbě věnovat podrobněji.

 

Další videa můžete shlédnout na našem YouTube profilu. Odkaz najdete v menu (Videogalerie) nebo na liště v pravém horním rohu.

 

ODKAZ
Vyšehradské nádraží se (snad) konečně dočká opravy
Upozorni mě
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Komentáře v textu příspěvku
Přečíst všechny komentáře